Dodatek słodko-kwaśnej żurawiny wzbogaca smak tego chętnie wybieranego przez klientów produktu. Tradycyjna podrobowa wędlina wieprzowa o kremowej konsystencji, tłusta, pieczona w foremce; wysokiej jakości składniki - tylko z własnego rozbioru wieprzowiny. Nasz pasztet w foremce dedykowanej do kontaktu z żywnością. Specjalna receptura - zestaw przypraw naturalnych, podkreśla wyrazisty smak wątrobianki. Pasztet jest dość ostry. Nasze wędliny podrobowe są wyrabiane tradycyjną metodą, z użyciem klasycznych narzędzi wędliniarskich, a wyrób prowadzimy na niewielką skalę. Surowce pochodzą z hodowli rodzimych, podroby pozyskujemy sami, podczas rozbioru półtusz.
Kategorie
Zobacz także
Zobacz także
Kategorie
Informacje
Dane kontaktowe
Andrób Olszewscy Sp. z o.o.
Suchorączek 53
89-410 Więcbork
+48 602 328 284
+48 506 322 233
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
©2024 Projekt i realizacja WeNet